Bestellen

Dit zijn de meestverkochte loepen op Loepenshop.com. Naast deze modellen zijn er tientallen andere soorten en maten loepen verkrijgbaar.

Standaard Leesglas 75 mm

€7,95

Het standaardmodel leesglas voor de prijsbewuste consument. De lens is gemaakt van glas en de behuizing van stevig kunststof.

Deze serie vergrootglazen is ook leverbaar in de maten 50 en 90 mm.

Deze loep bestellen

Klassieke Zakloep 45 mm

€3,95

Het bekende model zakloep. Handig om altijd bij je te hebben. De lensdiameter is 45 mm en de vergroting 3,5x.

Naast dit model hebben we nog vele andere zakloepen, waaronder ook loepen met verlichting.

Deze loep bestellen

Leesglas Deluxe 90 mm

€7,95

De Deluxe-serie leesloepen zijn gewilde loepen vanwege hun prima  kwaliteit voor een zeer lage prijs. De lens is gemaakt van glas en de behuizing van sterk kunststof.

Deze loep is tevens leverbaar in 50 mm, 75 mm en 110 mm.

Deze loep bestellen

Loep Met Rubberen Handvat  90 mm

€13,95

Deze serie loepen kenmerken zich door een hoge kwaliteit lens met een ergonomisch vormgegeven greep. De rubberen coating maakt ook langer gebruik van deze serie vergrootglazen erg prettig.

Deze leesloep is tevens leverbaar in de maten 75, 85 en 110 mm.

Deze loep bestellen

Borduurloep met LED Verlichting

€ 23,95

Met deze loep heeft u altijd uw handen vrij. Met met meegeleverde nekkoord kunt u hem om de nek dragen tijdens het borduren, lezen, breien, modelbouw, enz. De grote lens van deze borduurloep is relatief licht (230 gram) waardoor u er erg prettig mee kunt werken.

De ingebouwde, energiezuinige LED-verlichting maakt het ook mogelijk om met deze borduurloep bij minder licht goed te kunnen werken.

Deze loep bestellen

Opvouwbare Dradenteller, 10x vergroting

€14,95

Deze dradenteller is een sterk vergrotende en compacte opzetloep (ook wel tafelloep of standloep genoemd). De voet van de dradenteller heeft een verdeling in millimeters. De lensdiameter is 14mm. De lens is gemaakt van hoogwaardig glas.Ideaal voor stoffen, foto’s, negatieven, drukwerk enz.

Deze loep bestellen

Multifunctionele Hobby Loepen Set

 

€34,95

Deze multufunctionele loep bestaat uit een basis waar de verlichting (2 heldere LED lampjes) in zit. Hier kunnen eenvoudig drie verschillende lenzen op worden gezet. Met de verschillende lenzen kunt u de loep als handloep gebruiken. Daarnaast is de voet uitklapbaar, zodat een stevige staande loupe ontstaat. Met het meegeleverde verstelbare nekkoord kunt u de loep ook als borduurloep gebruiken.
De ingebouwde verlichting zorgt ervoor dat u alle werkzaamheden ook bij minder licht kunt doen. U kunt de basis ook gebruiken zonder lens als bijvoorbeeld een leeslampje.

Deze loep bestellen

Juweliersloep 15x Vergroting

€20,95

Deze juweliersloep is ideaal voorhet bekijken van de fijnste details op sieraden, munten, edelstenen en natuursteen. U kunt deze inklapbare  loep over uw wijsvinger schuiven. De lens is gemaakt van glas en heeft een diameter van 18mm en een vergroting van 15x.  De behuizing is zeer degelijk en vervaardigd uit metaal. Dit kleine, handige loepje is handig mee te nemen in de meegeleverde leren buidel.

Deze loep bestellen

Loeplamp Tafelmodel met LED

€45,95

Deze compacte tafel loeplamp is licht van gewicht en beschikt over 60 heldere LED lampjes. De lamp heeft een krachtige 3 dioptrie glazen lens met een diameter van 10 cm. In deze lens is een 12 diopter powerlens ingezet.

Ideaal voor gedetailleerd werk met kleine onderdelen. De LED verlichting maakt deze lamp bovendien zeer energiezuinig. De lamp heeft een heldere, neutrale lichttemperatuur die dicht bij normaal daglicht komt. Hierdoor zien de bestudeerde objecten er zeer natuurlijk uit.

Deze loep bestellen

Leesliniaal 21 cm

€5,95

Een leesliniaal is een handig leeshulpmiddel voor slechtzienden, kinderen en dyslectische mensen. We hebben een aantal modellen leeslinialen, waaronder dit model van 21 cmlang. Hij is voorzien van een maatverdeling en een rechte blauwe leeslijn. De vergroting van deze leesliniaal is 2,5x. Gemaakt van sterk en helder acryl-kunststof.

Deze loep bestellen

Ergonomische Comfort-Loep met Verlichting

bestsellers_comfort_loep2€ 19.95

De randloze, rechthoekige lens is een hoogwaardige, lichtgewicht acryl lens voor een helder en zuiver zicht.

De ergomische vorm maakt dit in combinatie met de ingebouwde LED-verlichting een ideale leesloep voor ouderen, ook bij langer gebruik.

Deze loep bestellen